Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010

ΠΕΡΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ...Αν νομίζετε πως αυτό που απεικονίζεται στην παραπάνω φωτογραφία είναι παγωτό, κάνετε μεγάλο λάθος. Ανακαλύψτε την σοκαριστική αλήθεια στην συνέχεια του άρθρου…

Πρόκειται για μηχανικά διαχωρισμένο κοτόπουλο που χρησιμοποιείται από τα fast food για chicken nuggets και μπιφτέκια. Επίσης χρησιμοποιείται για επεξεργασμένα προϊόντα κοτόπουλου που βρίσκουμε στα σούπερ μάρκετ.

Αφού αφαιρεθούν τα βασικά κομμάτια κρέατος από το κοτόπουλο, όλα τα υπόλοιπα κομμάτια όπως κόκαλα, εντόσθια κτλ τοποθετούνται σε ένα ειδικό μηχάνημα το οποίο τα πιέζει και τα πολτοποιεί με αποτέλεσμα την ροζ μάζα που μοιάζει με παγωτό.

Στην συνέχεια και εξαιτίας των βακτηρίων που συγκεντρώνει, το μηχανικά διαχωρισμένο κοτόπουλο πλένεται με αμμωνία. Τέλος, του δίνεται τεχνητά η γεύση κοτόπουλου και βάφεται με συνθετικό χρώμα.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι κάπως έτσι. Λαχταριστό, ε;


Δείτε και το παρακάτω βίντεο που παρουσιάζει τη διαδικασία του μηχανικού διαχωρισμού τροφίμων...5 σχόλια:

  1. ΣΟΣ!Ειναι συγκλονιστικο!ποιος 8α η3ερε οτι τρωμε αυτα τα παραγματα?!κανεισ δε 8α το πιστευε!αλλα μολισ ειδα το βιντεο τα καταλαβα ολα!ΠΟΤΕ!ΜΑ ΠΟΤΕ!ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ fast food!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι παραξενο εέεεεεεεε;Πως γινετε αυτο το κοτοπουλο και ολα αυτα τα μπιφτεκια να ειναι ετσι! Μπλιαχχχχχχχχχχ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλεος!Και αυτά ποιος τα ελέγχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή