Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

ΧΙΟΥΗ, ΛΙΟΥΗ, ΝΤΙΟΥΗ

Οι Χιούη, Λιούη και Ντιούη είναι μια τριάδα φανταστικών παπιών της οικογένειας Ντακ της Ντίσνεϋ. Είναι πανομοιότυπα τρίδυμα που ξεχωρίζουν μόνο από το χρώμα των καπέλων τους (κόκκινο για το Χιούη, πράσινο για το Λιούη και μπλε για το Ντιούη). Είναι τα ανιψάκια του Ντόναλντ Ντακ.



Στις 17 Οκτωβρίου 1937, ο Χιούη, ο Ντιούη και ο Λιούη κάνουν την εμφάνισή τους σε τεύχος της αμερικανικής εβδομαδιαίας σειράς "Silly Sympony" του Τεντ Όζμπορν(κείμενα) και του Αλ Ταλιαφέρο(σχέδια)


Το λογότυπο της σειράς

Στην οθόνη θα κάνουν ντεμπούτο τον επόμενο χρόνο(1938) με την ταινία
"Donald'sNephews"



Τον Αύγουστο του 1966, κάνει το ντεμπούτο του στις Η.Π.Α. η σειρά άλμπουμ "Huey, Dewey, and Louie junior woodchucks" με τα τρία παπάκια σε ρόλο Μικρών Εξερευνητών.


Το 1ο και το τελευταίο τεύχος της σειράς

Η σειρά θα ολοκληρωθεί τον Ιούλιο του 1984 με το τ. 81



Το 1983 τα τρία ανιψάκια εμφανίζονται στην ιστορία "Mickey's Christmas Carol" Εμπνευσμένη η ταινία από τις "Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες" του Καρόλου Ντίκενς, η ταινία κινουμένων σχεδίων μεσαίου μήκους διανέμεται στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου



Η εξέλιξη των 3 ανιψιών
Από τα κλασικά μπλουζάκια με τον ψηλό λαιμό έως τις παραλλαγές τους, τα 3 ανιψάκια είναι πάντα όμοια, αλλά όχι πανομοιότυπα!





Κόμικ




Donald s Happy Birthday -1949-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου