Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010

ΛΕΜΟΝΙ, ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Το λεμόνι, είναι ένα θαυματουργό προϊόν στο να σκοτώνει τα καρκινογόνα κύτταρα.

Είναι 10.000 φορές ισχυρότερο από την χημειοθεραπεία

γιατί δεν το αποδεχόμαστε αυτό ?

...διότι υπάρχουν οργανισμοί που ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν μια συνθετική ουσία, που να τους επιτρέπει να αποκτήσουν κέρδη φανταστικά !

Γι αυτό και από τώρα μπορείτε προκαταβολικά να βοηθήσετε έναν φίλο σαςπου το χρειάζεται, επιτρέποντας του να πληροφορηθεί ότι του είναι χρήσιμο να πιει χυμό λεμονιού για την πρόληψη της ασθένειας του

Η γεύση του είναι ευχάριστη και εφόσον έχετε την δυνατότητα να το πράξετε, κάντε το φυτέψτε μια λεμονιά στον κήπο σας.


Όλα τα μέρη του είναι ωφέλιμα.

Την επόμενη φορά που επιθυμείτε να πιείτε χυμό ζητήστε φυσικό χυμό λεμονιού χωρίς συντηρητικά.Πόσα άτομα πεθαίνουν ενώ το μυστικό αυτό παραμένει φυλαγμένο, με καχυποψία, ώστε να μην θέσει σε κίνδυνο τα κέρδη εκατομμυρίων των μεγάλων φαρμακευτικών επιχειρήσεων ?

Όπως γνωρίζετε πολύ καλά, η λεμονιά είναι χαμηλή δεν καταλαμβάνει μεγάλο χώρο.

Το φρούτο του είναι ένα κιτρικό προϊόν με διαφορετικές όψεις, το εσωτερικό του μπορεί να φαγωθεί άμεσα ή να επεξεργασθεί για την παραγωγή ποτών, αναψυκτικών, γλυκισμάτων, κλπ.


Το σημαντικό σε αυτό το φυτό οφείλεται στα ισχυρά αντικαρκινογόνα αποτελέσματα του.
Και ακόμα και εάν του αποδίδονται περισσότερες χημικές ιδιότητες, το σημαντικότερο αυτού είναι η δράση του πάνω στις κύστες και τους όγκους
Το φυτό αποτελεί μια θεραπευτική αγωγή για τον καρκίνο, δοκιμασμένο σε καρκίνους όλων των μορφών

Υπάρχουν οργισμένοι που το συνιστούν για όλες τις μορφές καρκίνου. Επιπλέον το θεωρούν σαν έναν παράγοντα αντιμικροβιακού ευρέος φάσματος, κατά των μολύνσεων των βακτηριδίων και όγκων, ικανό στην καταπολέμηση των εσωτερικών παράσιτων και σκουληκιών, ρυθμιστή της υψηλής αρτηριακής πίεσης, είναι αντικαταθλιπτικό και καταπολεμά το άγχος και τις νευρικές διαταραχές.

Η πηγή αυτής της πληροφορίας είναι εντυπωσιακή: προέρχεται από έναν εκ των μεγαλυτέρων φαρμακευτικών εταιρειών στον κόσμο που διαβεβαιώνει αυτό μετά από 20 χρόνια εργαστηριακών μελετών, που πραγματοποιήθηκαν από το 1970 και έπειτα

Τα εξαχθέντα συμπεράσματα ήταν:

καταστρέφει τα καρκινογόνα κύτταρα 12 τύπων καρκίνων, συμπεριλαμβανομένων, του εντέρου κόλον, του στήθους, του προστάτη, των πνευμόνων και του παγκρέατος..

Τα χημικά συστατικά του δένδρου κατέδειξαν ότι δρα 10.000 καλλίτερα στην επιβράδυνση ανάπτυξης των καρκινογόνων κυττάρων από το φαρμακευτικό προϊόν adriamycin, ένα χημειοθεραπευτικό φαρμακευτικό προϊόν, που χρησιμοποιείται συνήθως σε όλο τον κόσμο.

Το πλέον εντυπωσιακό της θεραπείας είναι ότι με τον εξαγόμενο χυμό λεμονιού καταστρέφονται μόνον τα καρκινογόνα κύτταρα και δεν επιδρά στα υγιή τοιαύτα

ινστιτούτο των επιστημών υγείας, llc 819n, charles street, Βαλτιμόρη, md 1201

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου