Τρίτη, 26 Απριλίου 2011

ΞΥΠΝΗΤΗΡΙΑ!

Είχαμε δει περίεργα "ανθρώπινα" ρολόγια που εντυπωσιάζουν με την πρωτοτυπία τους...

Τι θα λέγατε να δούμε όμως και πρωτότυπα ξυπνητήρια, ιδιαίτερα χρήσιμα για ...δύσκολους στο ξύπνημα;
Δώστε ιδιαίτερη προσοχή λοιπόν όλοι εσείς που αγαπάτε τον πρωινό ύπνο και διαλέξτε το πιο κατάλληλο...

To ιπτάμενο ξυπνητήρι κάνει ότι λέει και το όνομα του. Με το που το κλείνεις εκείνο αρχίζει και πετάει κάνοντας παράλληλα ενοχλητικούς θορύβους. Για να το σταματήσεις πρέπει να σηκωθείς και να το πιάσεις!Το ξυπνητήρι... Παλαιοκώστας. Έτσι και το κλείσεις εκείνο αρχίζει και κινείται. Πέφτει κάτω από το κομοδίνο και συνεχίζει την πορεία του μέχρι να κρυφτεί κάπου. Μόλις αρχίσει και πάλι να χτυπάει εσύ πρέπει να σηκωθείς από το κρεβάτι και να βρεις που έχει χωθεί αλλιώς δεν ησυχάζεις.


Το... βουκολικό ξυπνητήρι όταν αρχίζει να χτυπά γεννά ταυτόχρονα και αβγά. Για να κλείσει μόνο ένας τρόπος υπάρχει. Να ξαναμπούν μέσα τα αβγά!
Το ξυπνητήρι λέιζερ είναι πάρα πολύ απλό στον χειρισμό του. Θέλει απλά με το ειδικό κοντρόλ να στοχεύσεις στο κέντρο του στόχου για να σταματήσει να χτυπά. Παιχνιδάκι...Το ξυπνητήρι σφαίρα αιωρείται πάνω από το κεφάλι σου. Με μία πολύ απλή και εύκολη κίνηση το βάζεις στην παύση. Μόνο που την δεύτερη φορά ανεβαίνει λίγο ψηλότερα. Την τρίτη ακόμα πιο ψηλά και πάει λέγοντας. ε, κάποια στιγμή αναγκάζεσαι να σηκωθείς!Το ξυπνητήρι παζλ θέλει μόνο να βάλεις το σωστό κομμάτι στην σωστή θέση.Και τέλος ίσως το καλύτερο ξυπνητήρι από όλα. Έτσι όπως σου έχουν σπάσει τα νεύρα από το χτύπημα του πρέπει να το πιάσεις από το λαιμό και να το ταρακουνάς μέχρι να... σκάσει! Χαράματα το κάνεις με πολύ ευχαρίστηση και ξεσπάς κιόλας!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου